Отвори/Затвори менюто Всичко за Вашият зъболекарски кабинет

Уважаеми клиенти,

бихме желали да ви уведомим, че във връзка с обявеното извънредно положение
в цялата страна и рестрикциите следващи от него, както и с цел спиране на
разпространението на COVID-19, считано от 16.03.2020г. магазинът за дентални материали ще бъде затворен за закупуване на материали на място!
Напълно осъзнаваме важността на дейността, която извършваме и затова ще
продължим да приемаме и изпълняваме заявки направени единствено на телефон: 082834231, email:amicusdental@gmail.com или фейсбук страницата ни Амикус Дентал. Същите ще бъдат обработвани във възможно най-кратки срокове.

В този труден и динамичен момент бихме желали да ви уверим, че екипът ни полага неимоверни усилия за да може да снабдим всеки един от вас с необходимите консумативи и материали.
Осъзнаваме, че по този начин ще подпомогнем облекчаване на ситуацията в страната, като не позволим блокиране работата на денталните медици в региона.
Обръщаме се и с молба към всички вас – нашите дългогодишни клиенти, да не предприемате презапасяване с критични към момента материали и консумативи като маски, ръкавици и дезинфектанти.
Още веднъж искаме да подчертаем, че правим всичко възможно за да снабдим всеки един от клиентите си. За целта ще се наложат някои ограничения в количествата при покупката на горепосочените консумативи и материали (маски,ръкавици и дезинфектанти).

Искрено се надяваме всеки един от вас да осъзнава сериозността на така създалата се
ситуация, както и отговорността която носим към останалата част от нашето общество.
Предварително Благодарим за проявеното разбиране!

Екипът на Амикус Дентал ООД

КатегорияНовини
Напиши коментар:

*

Електронната ви поща няма да бъде публикувана

Свържете се с нас        +359 899896010